liesbeth
Liesbeth Stalenhoef
Docent en coördinator van het praktijkjaar Han Toegepaste Psychologie
Je hebt de energie om over nieuwe uitdagingen na te denken

Ik ken je als een rustig en vriendelijk persoon. Je bent geinteresseerd in de ander en vraagt bv. altijd hoe het met mij gaat.
Wat ik ook erg prettig vind is dat je transparant bent in je werkwijze en je visie. Wanneer je iets wilt weten of iets zou willen terugkoppelen ben je daar eerlijk en transparant over. wat ik erg belangrijk vind. Zo had je bijvoorbeeld een digitale werkwijze voor supervisie voor studenten die in het buitenland zitten. Je hebt je ingezet om deze methode te implementeren en een kans te geven. Een ander voorbeeld is dat je jouw visie op het format van het reflectieverslag hebt gedeeld dat ervoor gezorgd heeft dat we dit format hebben aangepast. Een ander voorbeeld is dat je afstemt wanneer je bijvoorbeeld een bijeenkomst wilt verplaatsen of vragen hebt over de planning van de bijeenkomsten.

In je werkwijze als supervisor hoor ik van studenten dat ze jou erg prettig vinden en dat je een veilig en vertrouwd klimaat kan waarborgen.

Je kan jezelf kwetsbaar opstellen op momenten dat het minder goed gaat. Ook daar ben je transparant over. Wat ik daarbij waardeer is dat ik je krachtig vind.
Je hebt de energie om over nieuwe uitdagingen na te denken en weet deze om te zetten in actie. Dat vind ik knap. Zie bijvoorbeeld jouw nieuwe eigen bedrijf.

Daarnaast werk je aan je grenzen en in balans blijven. Zo heb je heel bewust een lange vakantie genomen om tot rust te komen en te kunnen genieten.

Ik vind het prettig om met je te werken. Als coördinator van supervisor vertrouw ik je in je werkwijze en commitment. Je stelt je flexibel op. Alhoewel ik begrijp dat er grenzen zijn aan deze flexibele inzet. Jammer dat we weinig tijd vinden om vaker af te stemmen en met en van elkaar te leren.