demo_image
Marijke van Koulil
Begeleider Dichterbij

“Hoe hard je ook aan gras trekt, het gaat echt niet harder groeien” De les die ik een tijd geleden te leren had én een van Aukjes favoriete uitspraken. Hiermee is Aukje de coach die zegt wat je nodig hebt om te horen. Zij is als geen ander in staat om de lastige, niet genoemde onderwerpen aan te kaarten. Dit doet ze met veel humor, begrip en daadkracht. Aukje pikt de essentie uit je verhaal. Ze luistert actief en geeft aandacht aan wat nog mag groeien. Met haar gulle lach, grote kop thee en toegankelijke karakter, voelt Aukje als thuiskomen.

Elanda
Elanda Hendriks
medewerker zorg Dichterbij

Ik ben met Aukje in contact gekomen doordat ik in de nachtzorg werkte en we daar begonnen zijn in een gezamenlijk traject. Vanuit dit gezamenlijke traject werd de mogelijkheid geboden om een persoonlijk leertraject te doorlopen. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Waarom? Omdat ik vond dat er onderwerpen verder uitgediept konden worden met name naar mij persoonlijk.

Aukje en ik maakten een afspraak en zijn samen gaan zitten. Daar werd besproken wat ik wilde bespreken tijdens mijn traject. Ik heb tijdens dit traject ontdekt hoe ik in elkaar zit. waarom ik dingen doe. Dit naar aanleiding van gestelde vragen en onderwerpen die aan bod kwamen. Je mag bij Aukje zelf bepalen wat er ter sprake komt. Jij bepaalt. Mede door dit traject kan ik beter voor mezelf opkomen.

Aukje is voor mij:

  • confronterend (wie ben ik/ waarom doe ik dingen zo)
  • vriendelijk/ begripvol
  • rustig
  • humoristisch
  • vooral een luisterend oor
jocko
Jocko Wittenaar
Projectleider Dichterbij

Ik ken Aukje als een enthousiaste en betrokken coach. Ze verkent aan de voorkant goed haar opdracht en gaat vervolgens daarin op een zeer natuurlijke manier aan de slag. Haar laagdrempelige houding en humor helpt hier enorm bij. Ze is in staat om vrij snel de juiste dingen op tafel te krijgen, stemt tussendoor goed af met alle betrokkenen en zorgt daarmee dat ze op het goede spoor blijft zitten.
Een prettige persoonlijkheid met een adequate en resultaatgerichte aanpak.

liesbeth
Liesbeth Stalenhoef
Docent en coördinator van het praktijkjaar Han Toegepaste Psychologie

Ik ken je als een rustig en vriendelijk persoon. Je bent geinteresseerd in de ander en vraagt bv. altijd hoe het met mij gaat.
Wat ik ook erg prettig vind is dat je transparant bent in je werkwijze en je visie. Wanneer je iets wilt weten of iets zou willen terugkoppelen ben je daar eerlijk en transparant over. wat ik erg belangrijk vind. Zo had je bijvoorbeeld een digitale werkwijze voor supervisie voor studenten die in het buitenland zitten. Je hebt je ingezet om deze methode te implementeren en een kans te geven. Een ander voorbeeld is dat je jouw visie op het format van het reflectieverslag hebt gedeeld dat ervoor gezorgd heeft dat we dit format hebben aangepast. Een ander voorbeeld is dat je afstemt wanneer je bijvoorbeeld een bijeenkomst wilt verplaatsen of vragen hebt over de planning van de bijeenkomsten.

In je werkwijze als supervisor hoor ik van studenten dat ze jou erg prettig vinden en dat je een veilig en vertrouwd klimaat kan waarborgen.

Je kan jezelf kwetsbaar opstellen op momenten dat het minder goed gaat. Ook daar ben je transparant over. Wat ik daarbij waardeer is dat ik je krachtig vind.
Je hebt de energie om over nieuwe uitdagingen na te denken en weet deze om te zetten in actie. Dat vind ik knap. Zie bijvoorbeeld jouw nieuwe eigen bedrijf.

Daarnaast werk je aan je grenzen en in balans blijven. Zo heb je heel bewust een lange vakantie genomen om tot rust te komen en te kunnen genieten.

Ik vind het prettig om met je te werken. Als coördinator van supervisor vertrouw ik je in je werkwijze en commitment. Je stelt je flexibel op. Alhoewel ik begrijp dat er grenzen zijn aan deze flexibele inzet. Jammer dat we weinig tijd vinden om vaker af te stemmen en met en van elkaar te leren.

chaim
Chaim Lovink
Dienstverleningscoördinator Dichterbij

Terugkijkend op de coachbijeenkomsten die ik heb gehad met Aukje ben ik erg blij met de gesprekken met haar en heeft ze mij handvaten gegeven waar ik dagelijks iets mee kan.
Tijdens de coaching sessies hebben we diverse praktijksituaties als voorbeeld genomen om te kijken hoe ik op dat moment handelde en wat dat met mij deed.
Hierbij kwamen al heel snel mijn kwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen boven tafel en ben ik er mee aan de slag gegaan.
Ik heb dit blaadje op advies van Aukje op mijn agenda geplakt en wordt hier momenteel dagelijks mee geconfronteerd en helpt me dus echt dagelijks.
Zelf zag ik erg tegen de coaching op, maar al snel merkte ik dat dit echt was wat ik nodig had en voelde me op mijn gemak .

Wat maakt Aukje een fijne coach
Flexibel, Open , Oprecht geïnteresseerd, Positief, Aandacht voor je, Laagdrempelig, Stelt de juiste vragen, geeft goede handvaten waarmee je verder kan.

sanne
Sanne Willems
sociotherapeut Pompestichting

Aukje heeft mij geholpen in een periode dat ik niet lekker in mijn vel zat. Ik had wat problemen op mijn werk en zag door de bomen het bos niet meer, “Wat wilde ik nu eigenlijk met mijn leven”. In gesprekken met Aukje kwam ik erachter wat ik belangrijk vindt en graag zou willen veranderen in mijn leven (privé en werk gerelateerd). Door het voeren van gesprekken kreeg ik beter inzicht in de keuzes die ik kon maken en welke keuzes op dat moment voor mij het beste waren. Ik heb geleerd om mezelf voorop te stellen “Ik ben belangrijk”.
Op dit moment zit ik erg lekker in mijn vel en zorg ik ervoor dat ik mezelf op de eerste plaats blijf zetten.
Aukje bedankt hiervoor

janske
Janske Tamaëla Damen
Teambouwer bij cluster Strategie, Beleid en Regie, gemeente Arnhem

Aukje is een doortastende coach. Ze weet de juiste vragen te stellen en ze zet je hiermee goed aan het denken. Ze gebruikt haar geweldige humor om je weer met een fijn gevoel naar buiten te laten gaan. Ze is ad rem, weet door te prikken en je heel snel op de juiste koers te zetten.

miep
Miep Duynstee
Medewerker zorg Dichterbij

Wat ik prettig vond is dat je goed luistert en ‘n flinke spiegel voor houdt. Waarom reageer je zus of zo. Je zet mensen aan het nadenken over hun doen en handelen. Geeft mensen zelfvertrouwen

Esther-1-web (1)
Esther Berlie
energietherapeut en meditatie coach bij praktijk Esther Berlie

Jij luistert sowieso bovengemiddeld goed. Bij veel andere mensen zie ik gewoon dat ze er niet helemaal bij zijn als ik iets vertel over mezelf, bij jou heb ik dat nooit. Je hebt een zachte aanpak wat prettig is. Voelt snel (en intuïtief) aan waar de schoen wringt en weet dat op respectvolle manier over te brengen en concrete tips te geven.

testimonial2
René Y. Koppelaar
coach, intervisor en trainer bij WERKENDEMENSEN

Ik werk om meerdere terreinen samen met Aukje. Wat haar zo bijzonder maakt is haar vrolijke en humorvolle persoonlijkheid. Haar werk wordt gekenmerkt door haar integere houding en haar kennis van zaken. Ze daagt mensen uit waardoor deze meer uit zichzelf gaan halen.