Plan een afspraak

Integrale praktijk voor coaching en lichaamswerk

In mijn praktijk komen regulier en complementair samen.
Laten we samen aan de slag gaan.

Allesomvattend en diep persoonlijk

Mijn benadering in therapie en persoonlijke groei is allesomvattend en diep persoonlijk. Ik geloof in een holistische aanpak, gericht op de complete mens: lichaam, geest en emotie.

In mijn praktijk breng ik reguliere en complementaire methodes samen, wat resulteert in een versterkte impact.

Wat kunnen we o.a. gebruiken:

  • Supervisie en Coaching: Inzicht in patronen en mechanismen, met focus op bewustwording en reflectie.
  • Guasha Therapie en NFD (Neuro Fascia Dynamics): Lichaamsgerichte therapieën voor het vrijmaken van opgeslagen afvalstoffen en emoties.
  • EMDR: Een therapeutische techniek om traumatische herinneringen te verzachten en nieuwe, positieve verbindingen in het brein te stimuleren.
  • Energetisch Lichaamswerk en Reiki: Behandelingen gericht op het herstellen van energiestromen in het lichaam, bevorderend voor zowel fysiek als emotioneel welzijn.

Maar mijn werkwijze omvat zo veel meer dan dit en is volledig gericht op wat jij nodig hebt om jezelf eindelijk wat beter leren begrijpen en meer ruimte gaan voelen om meer in je eigen licht te gaan staan.

Hoe kunnen we nog meer samenwerken?

Het verzorgen van kennisoverdracht, door het geven van trainingen, workshops en cursussen, is iets waar ik enorm van geniet. Deze zijn altijd in samenspraak te ontwikkelen en af te stemmen. Naast mijn werk in mijn praktijk in Nijmegen ben ik ook actief als docent toegepaste psychologie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In deze rol als docent praktijkleren zet ik mij in voor het faciliteren en stimuleren van zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling van de studenten.

Plan een afspraak:

“Hoe hard je ook aan het gras trekt, het gaat echt niet harder groeien.”